Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Concert muziekensemble De Comble Duo 20 januari 2019 in de kapel

Datum en tijd: zondag 20 januari 2019 | 15:00 uur tot 16:00
Locatie:De kapel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis
Bestemd voor: Iedereen is van harte welkom!

Dit concert maakt onderdeel uit van de concertenreeks van het seizoen 2019. Elke derde zondag van de maand om 15.00 uur is er een kamermuziek- of een orgelconcert in de kapel (behalve juli en augustus). Dit kamermuziek concert 'Duitse schoonheid' wordt verzorgd door De Comble Duo: Carla Schrijner (cello) en Kathelijn van de Loo (piano).

 

Aanmelding en meer info over het muziekprogramma

 

Zodra er meer informatie is over dit concert kunt u zich aanmelden op www.jbz.nl/concerten en/of www.kamermuziekshertogenbosch.nl

 

Muziek maakt deel uit van de helende omgeving die het Jeroen Bosch Ziekenhuis wil bieden. Talloos zijn de verhalen van mensen, die steun hebben gevonden bij het verwerken van hun ervaringen met behulp van muziek. De concerten in de kapel zijn toegankelijk voor patiënten en hun bezoekers maar ook medewerkers en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

 

 

 

Brabantse Orgelfederatie en de firma Pels & Van Leeuwen

Bij de organisatie van de orgelconcerten wordt samengewerkt met de Brabantse Orgelfederatie. De Brabantse Orgelfederatie zoekt samen met de firma Pels & Van Leeuwen naar organisten in combinatie met andere musici die professionele concerten kunnen verzorgen in de kapel. Zoals bekend beschikt de kapel over een prachtig orgel, dat speciaal voor het ziekenhuis door de firma Pels & Van Leeuwen is gebouwd. De Vereniging Brabantse Orgelfederatie heeft tot doel om het culturele erfgoed dat het orgel vormt in stand te houden en om de orgelcultuur in het algemeen en die van Noord Brabant in het bijzonder te bevorderen. Zij wil dit bereiken door de interesse voor het orgel te vergroten, door de samenwerking tussen de Brabantse orgelkringen te stimuleren en door het organiseren van activiteiten op orgelgebied.

 

Stichting Vrienden Kamermuziek ‘s-Hertogenbosch
De Stichting Vrienden Kamermuziek ’s-Hertogenbosch organiseert jaarlijks een 80-tal lunchconcerten. Een keur van musici en ensembles uit de professionele kamermuziekscene uit binnen- en buitenland geven (bijna) iedere donderdag- en zaterdagmiddag een uitvoering in de Azijnfabriek, Bethaniestraat 4 te ’s-Hertogenbosch.

 Kosten

Het concert is gratis

Aanmelden

I.v.m. het beperkt aantal zitplaatsen in de kapel vragen wij u vriendelijk om u aan te melden via www.jbz.nl/concerten of via www.kamermuziekshertogenbosch.nl

Zie ook

Zoeken

Print