Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Kunstrondleiding door het JBZ op 20 december 2018

Datum en tijd: donderdag 20 december 2018 | 16:00 uur tot 18:00
Locatie:De kunstrondleiding begint bij de infobalie bij de hoofdentree van het Jeroen Bosch Ziekenhuis
Bestemd voor: Iedereen is van harte welkom. De rondleiding is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Dit jaar heeft het JBZ een grote kunstcollectie van het Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch als schenking ontvangen. Tijdens de rondleiding ziet u waar deze grote schenking van kunstwerken in het ziekenhuisgebouw is opgehangen. De rondleiding duurt hooguit een uur. Tijdens de rondleiding maken we gebruik van het trappenhuis. De rondleiding is dus niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

 

 

Om circa 17.00 uur sluiten we de rondleiding af met een (bescheiden) hapje en een drankje in de expositieruimte aan het einde van de boulevard. U kunt daar de expositie 'Kunst waar je stil van wordt' met vilten kunstobjecten van Annie Veldkamp bekijken. Ook is daar het boek te koop van het fotoproject 'Zie Mij' van Karin Jonkers.

 

 

Aanmelding kunstrondleiding op 20 december 2018

De kunstcommissie hoopt u om 16.00 uur te kunnen begroeten bij de infobalie bij de hoofdentree van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Daar start de rondleiding. Graag op tijd aanwezig zijn. De kunstcommissie stelt het zeer op prijs wanneer u zich van te voren aanmeldt via kunstcommissie@jbz.nl. Bij voorkeur uw aanmelding doorgeven uiterlijk op 13 december. Zodat wij weten hoeveel belangstellenden wij kunnen verwachten.

 

Wie geïnteresseerd is in de kunstactiviteiten in het ziekenhuis, kan zich aanmelden voor de kunstkring. Leden van de kunstkring ontvangen steeds de meest recente informatie over de kunstactiviteiten die in het ziekenhuis worden gehouden (kunst en concerten).

 

Meer info over de kunst: www.jbz.nl/kunstKosten

-

Aanmelden

Aanmelden voor deze kunstrondleiding kan via kunstcommissie@jbz.nl (uiterlijk 13 december) met opgaaf met hoeveel personen u komt.

Zie ook

Zoeken

Print