Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Geriatrische Revalidatie (Van Neynsel)

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis bevindt zich de revalidatieafdeling van ouderenorganisatie Van Neynsel. Deze revalidatieafdeling is speciaal voor ouderen die een revalidatievraag hebben. Moet u revalideren na een medische ingreep, beroerte of ongeluk? Dan vindt u bij Van Neynsel Geriatrische Revalidatie de ervaring en expertise om u voorspoedig te laten herstellen. U herstelt sneller omdat we ook buiten de therapieën om oefenen met alledaagse activiteiten. Bijvoorbeeld bij het eten of bij uw persoonlijke verzorging. Wij zorgen er samen met u voor dat u vlot weer verder kunt met uw eigen leven. Voor meer informatie, contactgegevens en onze brochure, kijk op de website van Van Neynsel.

 

Wie werken hier?

Naast verpleegkundigen werken hier behandelaars, waaronder een fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist en diëtist. De behandelend arts is een specialist ouderengeneeskunde van Van Neynsel.

 

Informatie

Als u wordt opgenomen, vragen wij u een eerste contactpersoon te benoemen. Dat kan uw partner, een familielid of iemand anders uit uw naaste omgeving zijn. Wij geven tijdens uw opname alleen informatie aan u en, als u dat wenst, aan uw eerste contactpersoon.
 
Wilt u iets vragen of bespreken? Dan kunt u terecht bij uw eerst verantwoordelijke verpleegkundige (EVV’er). Aan het begin van uw opname stelt hij of zij zich aan u voor.
 

Bezoek en bezoektijden

Voor de rust op de afdeling vragen we bezoekers zich aan de bezoektijden te houden. Onze bezoektijden zijn op werkdagen van 15.30 tot 21.00 uur. En in het weekend de hele dag tot 21.00 uur.


Bij individuele therapieën kan uw naaste/mantelzorger meekijken. Bij groepstherapieën is dit niet mogelijk. Als u bezoek krijgt terwijl u therapie heeft, dan gaat de therapie vóór.

Openingstijden

Bezoektijden: maandag t/m vrijdag: 15.30-21.00; zaterdag en zondag: tot 21.00 uur


Telefoonnummers

Neemt u gerust contact op met de transmuraal medewerker: 06 532 570 38 of bel met de afdeling A8 Noord (073) 553 53 55.


Locatie

's-Hertogenbosch

Henri Dunantstraat 1

5223 GZ  's-Hertogenbosch

 

Let op! Als uw navigatiesysteem ons adres niet kent, geeft u in: Vlijmenseweg 10, 5223 GW 's-Hertogenbosch.Zoeken

Print