Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Vivent - Medicura Zorgwinkel

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis, locatie ‘s-Hertogenbosch is een zorgwinkel. U kunt hier terecht voor verpleegartikelen, zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen. De winkel is een samenwerkingsverband van Vivent en Medicura. De winkel is gecombineerd met de orthopedische speciaalzaak Heckert & van Lierop.

 

Hulpmiddelen lenen, huren of kopen

Via de Zorgverzekeringswet kan iedere Nederlander bepaalde zorghulpmiddelen gratis lenen. Heeft u tijdelijk een zorghulpmiddel nodig? Dan kunt u hiervoor terecht bij de Vivent-Medicura Zorgwinkel.

 

Of heeft u bijvoorbeeld tijdelijk een rollator, kolfapparaat of hometrainer nodig? Dan kunt u deze huren of kopen bij de Vivent-Medicura Zorgwinkel.

 

U kunt deze hulpmiddelen op verschillende manieren regelen bij de Vivent-Medicura Zorgwinkel:

  • door langs te gaan in de winkel. Als het gratis hulpmiddel op voorraad is, kunt het meteen meenemen.
  • door te bellen: 088 - 007 11 00
  • via de website: uitleen.medicura.nl

 

Als u de hulpmiddelen vóór 15.00 uur bestelt, heeft u ze morgen in huis. De hulpmiddelen worden gratis bij u thuis bezorgd en opgehaald.

 

Informatie en advies

In de zorgwinkel kunt u ook terecht voor informatie over zorg, zorgproducten, zelfstandig wonen, zorgdiensten en medische en orthopedische hulpmiddelen. We kunnen u bijvoorbeeld (digitaal) verschillende mogelijkheden laten zien voor aanpassingen om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

 

Waar vindt u de zorgwinkel?

De winkel bevindt zich op de begane grond, vlakbij de hoofdingang. Bij binnenkomst van het ziekenhuis, loopt u links voorbij de Rituals winkel.   

 

Medicura heeft ook een zorgwinkel bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis, locatie Boxtel (Liduinahof 35, Boxtel). Hier kunt u terecht voor zaken als hoog-laag bedden, scootmobielen en sta-op-stoelen.

 

Openingstijden

De Vivent-Medicura Zorgwinkel is geopend op alle werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

 


Zoeken

Print