Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Gecontracteerde zorgverzekeraars 2018

Iedereen die in Nederland woont of werkt, is wettelijk verplicht om zich te verzekeren tegen ziektekosten. Zorgverzekeringen vergoeden een groot deel van de kosten van ziekenhuiszorg. U betaalt echter altijd een verplicht eigen risico. In 2018 is dat 385 euro (net zoals in 2017). Heeft u zorg nodig die niet onder de basisverzekering valt, dan kan het zijn dat u (een deel van) de rekening zelf moet betalen, afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Kijk voor meer informatie over zorgverzekeringen op deze website van de overheid: www.ikregelmijnzorggoed.nl

 

Met de onderstaande zorgverzekeraars heeft het Jeroen Bosch Ziekenhuis een contract afgesloten voor minimaal de zorg uit het basispakket. Het is afhankelijk van de verzekeringspolis (bijv. budgetpolis) die u heeft afgesloten, of u recht heeft op een vergoeding. Kijk daarom vóór uw afspraak in het ziekenhuis in uw polisvoorwaarden of de kosten van uw behandeling worden vergoed. Als u er niet helemaal uitkomt of twijfelt, neem dan altijd contact op met zorgverzekeraar.

 

 

 

 

 

LET OP: DE ZEKUR zorgverzekering is NIET gecontracteerd bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Als u deze verzekering afsluit of heeft afgesloten kunt u wel in het Jeroen Bosch Ziekenhuis terecht voor behandeling, maar dan moet u een bepaald % van de kosten zelf betalen. De zorgverzekeraar heeft voor deze polis met een beperkt aantal ziekenhuizen contracten afgesloten. Gaat u naar een van de ziekenhuizen die wel voor deze polis gecontracteerd zijn, dan krijgt u de zorg uit het basispakket wel vergoed. 

 

Disclaimer

Wij hebben deze informatie met de uiterste zorg voor u samengesteld. Toch kan er informatie in dit overzicht staan die niet (meer) klopt of niet (meer) volledig is. U kunt aan deze gegevens geen rechten ontlenen. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor de meest actuele informatie over de vergoeding van de zorg.


Zoeken

Print