Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis beschikt op de hoofdlocatie in ’s-Hertogenbosch over zes Poliklinische Operaties Kamers (POK). Hier worden kleine ingrepen uitgevoerd onder plaatselijke verdoving.

De POK bevindt zich op de route: B.1.4. (gebouw B, verdieping 1, ontvangst 4)

 

Wie werken hier?

Op de Poliklinische operatiekamers werken specialisten en arts assistenten vanuit de verschillende specialismen.

 

Wie kunnen hier terecht?

U kunt op de POK terecht als u bent doorgestuurd door een specialist van of uw huisarts heeft u rechtstreeks verwezen naar de POK voor een kleine ingreep.

De meest voorkomende ingrepen zijn;

  • het verwijderen van ontstoken teennagels;
  • sterilisaties;
  • verwijderen van huidaandoeningen, zoals een moedervlek;
  • een hysteroscopie;
  • een kolposcopie;

 

Heeft u een afspraak op de POK?

De POK vindt u op de hoofdlocatie in 's-Hertogenbosch:

Route: B.1.4. (gebouw B, verdieping 1, ontvangst 4)

 

Wilt u een afspraak verzetten of afzeggen? Neem dan altijd telefonisch contact op met de betreffende polikliniek. Als u uw afspraak tijdig afzegt, kunnen we in uw plaats een andere patiënt helpen.

 

Lees voor uw eerste bezoek ook de algemene informatie over polikliniekbezoek. Houdt u er rekening mee dat u zich bij uw bezoek dient te legitimeren.
Het is uw eigen verantwoordelijkheid na te gaan of u verzekerd bent voor de zorg waarvoor u naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis komt. Bekijk van tevoren uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar.

 

Hoe verloopt uw afspraak op de POK?

 

wachtkamer POK   aanmeldzuil POK   kennismaken POK

 

operatiekamer POK   operatie POK   ontslagbrief POK   

 

Wanneer u een afspraak heeft op de POK dan mag u zich met uw patiëntenpas melden bij de gele aanmeldzuil. U hoeft zich dus niet te melden bij een medewerker. Daarna neemt u plaats in de wachtruimte van de POK. Als u aan de beurt bent komt een medewerker u ophalen in deze wachtruimte. In de poliklinische operatiekamer trekt u het kledingstuk uit van het lichaamsdeel waar de behandeling plaatsvindt. Hierna gaat u zitten in de behandelstoel. Om u voor te bereiden op de ingreep treft de arts-assistent enkele voorbereidingen. U krijgt uitleg over de behandeling en uw gegevens worden gecontroleerd. Het lichaamsdeel wordt gedesinfecteerd en steriel afgedekt door de arts assistent. De arts geeft u de plaatselijke verdoving en voert de ingreep bij u uit. Na de ingreep zal de arts-assistent u zo nodig verbinden en u adviezen voor thuis meegeven.

 


 


Zoeken

Print