Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Over Jeroen Bosch Diagnostiek

Jeroen Bosch Diagnostiek (JBD) is uw partner voor eerstelijns zorginstellingen en ondersteunt u met diagnostisch onderzoek, op gebied van chronische zorg en met diverse diensten. JBD is een samenwerkingsverband van de laboratoria en de poortspecialismen. Eén loket voor al uw vragen, opmerkingen, klachten en ideeën.

 

Voor patiënten is JBD het aanspreekpunt waar zij goed, snel en dichtbij terecht kunnen voor diagnostisch onderzoek. JBD maakt voor patiënten de afspraken voor functieonderzoeken en beantwoordt alle vragen over de prikposten, buitenpoli’s en diagnostisch onderzoek op deze locaties.

 

Adviesraad

Jeroen Bosch Diagnostiek heeft een adviesraad waarin huisartsen en medisch specialisten zitting hebben. Het doel van de adviesraad is ervaringen met de dienstverlening naar voren te brengen. Het bespreken van de wensen en behoeften voor het verbeteren en ontwikkelen van producten en diensten voor de eerstelijn. Daarbij kan het gaan om praktische knelpunten in het hier en nu die snel moeten worden opgelost. Of ontwikkelingen in de toekomst waardoor nieuwe serviceconcepten tot stand komen. Jeroen Bosch Diagnostiek biedt graag kwaliteit, service en gemak voor de huisarts. De centrale vraag in de adviesraad is: 'Hoe kunnen we onze service en kwaliteit uitbreiden en verbeteren?'

 


Zie ook

Zoeken

Print