Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Ziekenhuisplanner

Wie gaat er vandaag op bezoek? De ene dag komt iedereen tegelijkertijd langs, en de andere dag niemand. Het is nog best ingewikkeld om dit goed af te stemmen met elkaar. Ziekenhuisplanner.nl helpt u bij het coördineren hiervan. Het vraagt om één initiatiefnemer die de patiënt, het kamernummer en de bezoektijden invoert op http://www.ziekenhuisplanner.nl/. Daarna kunnen familieleden, vrienden en kennissen worden uitgenodigd; na registratie kunnen zij gebruik maken van de agenda en het dagboek.

 

Met behulp van de online agenda kan het bezoek op elkaar worden afgestemd. Daarnaast kan men elkaar via het online dagboek op de hoogte te houden van de status van de patiënt.

 

Inplannen van bezoek
Door gebruik te maken van ziekenhuisplanner.nl zorgt u ervoor dat de opgenomen patiënt gespreid over de bezoekuren zijn of haar bezoek kan ontvangen. Drukte van grote aantallen bezoekers is voor zowel de patiënt als de afdeling niet altijd even prettig en in het Jeroen Bosch Ziekenhuis vragen wij u dan ook om met niet meer dan twee bezoekers tegelijkertijd te komen. Als meerdere personen langs willen komen, kan het lastig zijn om dit goed te plannen. Met ziekenhuisplanner.nl kunnen deelnemers kunnen van elkaar zien wie wanneer naar het ziekenhuis gaat en hun eigen bezoek daar op afstemmen. Dit is niet alleen handig voor de bezoeker en het verplegend personeel, maar vooral een verademing voor de patiënt.

 

Hoe werkt het?
Ga naar http://www.ziekenhuisplanner.nl/
1) Registreer een patiënt
2) Nodig familieleden, vrienden en kennissen uit
3) Plan samen bezoeken en hou elkaar op de hoogte

 

 

Ziekenhuisplanner.nl is laagdrempelig. Een e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord zijn voldoende om de site te gebruiken. Uiteraard gebeurt dit binnen een beveiligde verbinding, zodat de deelnemers zeker zijn van hun privacy. Ook hanteert Ziekenhuisplanner.nl strenge voorschriften wat betreft privacygevoelige gegevens binnen de databases van de website.


Zoeken

Print