Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Flexibele kinderopvang

Flexibele kinderopvang (via Kanteel kinderopvang)

Het is mogelijk gebruik te maken van flexibele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

 

Kanteel Kinderopvang biedt deze service aan op de locatie aan de Jan Olieslagersstraat in Den Bosch bij Kindcentrum Westerbreedte.

 

Wat biedt Kanteel medewerkers van het JBZ?

Wanneer je gebruik maakt van flexibele kinderopvang bij Kanteel, worden er elke maand een aantal dagdelen voor je kind(eren) gereserveerd. Je neemt geen vaste dagdelen af.

 

Uiterlijk 2 weken voor de daadwerkelijke opvang geeft je, middels het daarvoor bestemde aanvraagformulier, aan wanneer jouw kind(eren) aanwezig is/zijn. Kanteel plant je kind(eren) op deze dagen in. Tot 5 kantoordagen voor de daadwerkelijke opvang kun je de gereserveerde dagdelen kosteloos wijzigen of annuleren. Indien je binnen 5 kantoordagen een wijziging doorgeeft dan is dit mogelijk op voorwaarde dat de groepsgrootte dit toelaat.

 

Het kindcentrum is geopend van 7.00 uur tot 19.00 uur.

 

Opvang van je kind kan in blokken van 4 uren, met eventuele verlenging van 1 uur. Wil je langer gebruik maken van de 4/5 uur dan is dat uiteraard mogelijk. Op dat moment gaat het volgende blok van 4 uur in. De opvang in het blok van 4 uur kan op elk (half) uur ingaan tussen 7.00 uur en 19.00 uur.

 

Uurtarief en belastingteruggave

Het uurtarief voor flexibele kinderopvang bedraagt € 8,10 per uur. Hierbij is nog geen rekening gehouden met de kinderopvangtoeslag. De kosten komen in veel gevallen voor een gedeeltelijke teruggave in aanmerking bij de Belastingdienst, waardoor je netto kosten lager zijn dan de bruto kosten. Wanneer je kinderopvangtoeslag aanvraagt, ontvang je van de Belastingdienst maandelijks een inkomensafhankelijke bijdrage.

 

Meer informatie

Kanteel Kinderopvang hoopt met flexibele kinderopvang tegemoet te komen aan de vraag van medewerkers van het JBZ. Uiteraard kunnen medewerkers ook gebruik maken van de reguliere kinderopvang (niet flexibel). Naast tijdens de informatiebijeenkomsten kun je ook vragen stellen aan de afdeling planning van Kanteel Kinderopvang via telefoonnummer: 073-8519999 of e-mail: planning@kanteel.nl.


Zoeken

Print