Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Q-Koorts polikliniek

Patiënten waarbij de huisarts vermoedt dat er sprake is van chronische Q-koorts kunnen worden verwezen naar de Q-koorts polikliniek van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Het is moeilijk om vast te stellen of iemand chronische Q-koorts heeft en om de beste behandeling te bepalen. Bij de Q-koorts polikliniek werken daarom verschillende specialisten samen.

 

Wie kunnen hier terecht?

De Q-koorts polikliniek behandelt alleen patiënten met chronische Q-koorts. De polikliniek is niet bedoeld voor patiënten met acute Q-koorts en aanhoudende vermoeidheid (het Q-koortsvermoeidheidssyndroom). Hiervoor kunt u wel een eenmalig advies krijgen.

 

Wie werken hier?

Op de Q-koorts polikliniek is een vast team van artsen (een microbioloog, internisten, longartsen en cardiologen) werkzaam. Zij overleggen gezamenlijk over uw behandelplan.Spreekuren

Het spreekuur wordt gehouden op afspraak.


Een afspraak maken

U kunt alleen bij de Q-koortspolikliniek terecht als u daarvoor een afspraak heeft. U kunt hiervoor contact opnemen met de secretaresse van de polikliniek Algemene Interne Geneeskunde. Als u voor de eerste keer een afspraak wilt maken, dan heeft u een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Let op: zonder verwijzing worden de kosten van afspraak, onderzoek en behandeling niet vergoed door uw zorgverzekeraar!

 

Lees voor uw eerste bezoek ook de algemene informatie over polikliniekbezoek. Houdt u er rekening mee dat u zich bij uw bezoek dient te legitimeren. Het is uw eigen verantwoordelijkheid na te gaan of u verzekerd bent voor de zorg waarvoor u naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis komt. Bekijk van tevoren uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar.Zie verder:

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur.

Telefonisch bereikbaar van 8.45 tot 16.45 uur.


Telefoonnummers

(073) 553 30 81


Locatie

's-Hertogenbosch

Henri Dunantstraat 1

5223 GZ  's-Hertogenbosch

 

Let op! Als uw navigatiesysteem ons adres niet kent, geeft u in: Vlijmenseweg 10, 5223 GW 's-Hertogenbosch.


Route B.1.2, Routewijzer


Zie ook

Patiëntenfolders

Zoeken

Print