Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Sport Medisch Centrum JBZ

Bezoekadres

Marathonloop 9
5235 AA 's-Hertogenbosch


Postadres

Marathonloop 9
5235 AA 's-Hertogenbosch


Telefoon

(073) 553 3553

 

www.smcjbz.nl
Grotere kaart weergeven

 

Het Sport Medisch Centrum JBZ is een TopsportMedischSamenwerkingsverband (i.o.) in de regio’s-Hertogenbosch. Het centrum is een stichting van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en werkt nauw samen met diverse medisch specialisten van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Recreatieve sporters en topsporters kunnen er terecht voor sportkeuringen, sportmedische onderzoeken, consulten en behandelingen. Deze worden verricht door een multidisciplinair team van specialisten zoals  orthopedisch chirurgen, sportartsen, (sport)fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, sportpsycholoog en sportdiĆ«tist.

 

Het Sport Medisch Centrum JBZ is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 12.15 uur en van 13.00 - 17.00 uur via telefoonnummer (073) 553 35 53.                 

 

 

Routebeschrijving

Het SMC JBZ is gevestigd in het gebouw van Flik-Flak, ingang aan de linker zijgevel, op het terrein van Maaspoort Sport&Events.  

 

Met de auto
Vanuit de richting Eindhoven:
Volg A2 richting Utrecht. Afslag Rosmalen / De Herven (20). Aan het eind van deze afslag, bij de stoplichten links (Bruistensingel). Even voorbij het Shell-station bij de verkeerslichten rechtsaf. (De Harendonkweg). Bij rotonde rechtdoor, bij 2e rotonde rechtdoor, onder het viaduct door, bij de 3e rotonde rechtsaf. Bij Maaspoort Sports & Events slaat u rechtsaf. De ingang van het SMC JBZ bevindt zich in de linker zijgevel van de Flik-Flak hal.


 

Vanuit de richting Nijmegen:
A59 richting 's-Hertogenbosch, A2 richting Utrecht, afslag Rosmalen/De Herven(20). Aan het eind van deze afslag, bij de stoplichten links (Bruistensingel). Even voorbij het Shell-station bij de verkeerslichten rechtsaf. (De Harendonkweg). Bij rotonde rechtdoor, bij 2e rotonde rechtdoor, onder het viaduct door, bij de 3e rotonde rechtsaf. Bij Maaspoort Sports & Events slaat u rechtsaf. De ingang van het SMC JBZ bevindt zich in de linker zijgevel van de Flik-Flak hal.

 

Vanuit de richting Utrecht:
A2, richting Eindhoven/Tilburg. Afslag Rosmalen / De Herven(20). Aan het eind van deze afslag, bij de stoplichten links (Bruistensingel). De weg volgen en bij de verkeerslichten rechts (De Harendonkweg). Bij rotonde rechtdoor, bij 2e rotonde rechtdoor, onder het viaduct door, bij de 3e rotonde rechtsaf. Bij Maaspoort Sports & Events slaat u rechtsaf. De ingang van het SMC JBZ bevindt zich in de linker zijgevel van de Flik-Flak hal.

 

Vanuit de richting Breda:
A59 richting ‘s-Hertogenbosch. Neem afslag 47 Centrum/Hedel/Maaspoort. Ga linksaf de Hambakenweg op ri. Maasindustrie. Weg alsmaar rechtdoor blijven volgen (Maaspoortweg )1e rotonde rechtdoor. 2e rotonde ook rechtdoor blijven rijden. 3e rotonde linksaf ( 3/4). Bij Maaspoort Sports & Events slaat u rechtsaf. De ingang van het SMC JBZ bevindt zich in de linker zijgevel van de Flik-Flak hal.

 

Met openbaar vervoer:
Kijk voor uw vertrek op www.9292ov.nl voor een up-to-date reisschema. Er rijden namelijk verschillende stadsbussen in een uur richting Maaspoort Sports & Events. U bent ongeveer een halfuur onderweg van Centraal Station 's-Hertogenbosch naar de Marathonloop.


Zoeken

Print