Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Sportgeneeskunde richt zich op sport en bewegen. Sportgeneeskunde is bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis ondergebracht bij de stichting Sport Medisch Centrum (SMC) JBZ. Hier kunt u terecht voor sportmedisch onderzoek, blessureconsulten, sportfysiotherapie, voetdrukmetingen, fietspositiemetingen en spierstimulatie. Het Sport Medisch Centrum JBZ is aangesloten bij en gecertificeerd door de Federatie van Sportmedische Instellingen (FSMI).

 

Topsport

Het SMC JBZ is een gecertificeerd Topsport Medisch Samenwerkingsverband. Topsporters hebben hierdoor een gegarandeerde hoogwaardige kwalitatieve sportmedische behandeling.

 

Door de nauwe samenwerking met specialisten van het Jeroen Bosch Ziekenhuis krijgen topsporters bij ons een totaalpakket van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Wij bundelen specifieke kennis op het gebied van sport en beweging. Dit gebeurt in een multidisciplinair team van specialisten zoals orthopedisch chirurgen, sportartsen, (sport)fysiotherapeuten, sportpsycholoog en sportdiëtist.

 

Kenniscentrum Sport en Bewegen

Het SMC JBZ is het expertisecentrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in de regio 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, op het gebied van sport, beweging en gezondheid. Die kennis dragen we graag over. We verzorgen presentaties, workshops, scholing en bijscholing voor trainers, coaches, verzorgers en bestuurders van sportverenigingen, maar ook voor huisartsen en fysiotherapeuten.

 

Bereikbaarheid

Het Sport Medisch Centrum JBZ bevindt zich aan de Marathonloop 9 in 's-Hertogenbosch. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Buiten deze tijden kunt u een voicemailbericht inspreken, of een e-mail sturen naar secretariaat@smcjbz.nl

 

Meer informatie?

Voor uitgebreide informatie over het Sport Medisch Centrum JBZ bezoekt u onze website: http://www.smcjbz.nl/

 


Specialisten

 • Drs. P. Keijsers
  Sportarts

  lees verder »
 • Dhr. A. Kokshoorn
  Sportarts

  lees verder »
 • Drs. M.E.C. van Wijk
  Sportarts
  Volleybal, basketbal, voetbal (en andere team-/spelsporten), kindersportgeneeskunde, inspanningsfysiologie, compartimentsdrukmetingen
  lees verder »

Zoeken

Print