Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Voorzieningen

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis te 's-Hertogenbosch vindt u aan de Boulevard (de centrale hal)

 

Beneden naast de hoofdingang is de Jeroen Bosch Apotheek.

 

 

Hotspots

In het hele Jeroen Bosch Ziekenhuis kunt u gebruik maken van gratis draadloos internet via KPN HotSpots. Om hiervan gebruik te kunnen maken heeft u een laptop of smartphone met Wi-Fi nodig. U heeft geen (KPN) abonnement nodig. Kijk voor meer informatie op de pagina Hotspots.

 

Rolstoelen

Eventueel kunt u bij uw bezoek aan het Jeroen Bosch Ziekenhuis gebruik maken van een leenrolstoel van het ziekenhuis. U vindt deze rolstoelen in de parkeergarage, bij de betaalautomaten op het parkeerterrein en bij de hoofdingang van het ziekenhuis. U kunt een rolstoel lenen met een muntstuk van twee euro (winkelwagentjes- systeem). U krijgt het muntstuk terug als de rolstoel op de daarvoor bestemde plek wordt teruggeplaatst.

 

Koffiecorner (Coffee Moment)

U vindt de koffiecorner aan de Boulevard, gebouw A, verdieping 0.

 

Openingstijden:  

maandag t/m vrijdag: van 08.00 uur- 20.30 uur

zaterdag en zondag: van 11.00 uur - 20.30 uur

 

Bezoekersrestaurant (Grand Café)

U vindt het Bezoekersrestaurant aan de Boulevard, gebouw C, verdieping 0.

 

Openingstijden: 

maandag t/m vrijdag van 09.00 uur – 20.00 uur

zaterdag en zondag: gesloten

 

Winkeltje

Bij het winkeltje Moment Shop kunt u terecht voor een krantje, kaarten, een bloemetje, boeken, enz. U vindt de winkel aan de Boulevard, gebouw B, verdieping 0.

 

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag van 09.30 uur-20.00 uur

zaterdag en zondag:  van 11.00 uur-20.00 uur

 

OV-chipkaart automaat

Bij de hoofdingang (rechts van de trappen) heeft het Jeroen Bosch Ziekenhuis een OV-chipkaart automaat. Met deze automaat kunt u een OV-chipkaart opladen of een op internet gekocht OV-product ophalen.

 

Kapsalon

In de kapsalon (Coiffeur Boutique Coco) kunt u terecht voor wassen/knippen en watergolven/föhnen. Eventueel komt de kapster hiervoor naar de verpleegafdeling. Permanenten of haarkleuren is alleen mogelijk in de salon.

 

In de kapsalon zijn ook haarverzorgingsproducten te koop. 

 

 

U vindt de kapsalon aan de Boulevard (gebouw A, verdieping 0), vlakbij de koffiecorner.

(Als u de roltrap op komt, gaat u naar links, en de eerste gang weer naar links).

 

Openingstijden:

Maandag:    10.00 - 17.00 uur

Dinsdag:      10.00 - 17.00 uur

Woensdag:  10.00 -17.00 uur

Donderdag:  10.00 - 17.00 uur

Vrijdag:       10.00 - 17.00 uur

Zaterdag:     Gesloten

Zondag:       Gesloten

 

Telefoonnummer: (073) 553 81 01

 

Schoonheidssalon

In schoonheidssalon Magnifiek kunt u terecht voor schoonheidsbehandelingen, en voor bijvoorbeeld het epileren van de wenkbrauwen, het verzorgen van de handnagels of een (medische) pedicurebehandeling. Diabetici kunnen deze pedicurebehandeling vergoed krijgen van de zorgverzekeraar. Eventueel komt de medewerker van de schoonheidssalon naar de verpleegafdeling. 

 

Bij de schoonheidssalon zijn ook verzorgingsproducten te koop.

 

U vindt de schoonheidssalon bij de kapsalon aan de Boulevard (gebouw A, verdieping 0), vlakbij de koffiecorner. (Als u de roltrap op komt, gaat u naar links, en de eerste gang weer naar links).

 

Openingstijden:

Maandag:     09.30 - 14.00 uur

Dinsdag:      09.30 - 17.00 uur

Woensdag:   09.30 - 17.00 uur

Donderdag:  09.30 - 16.00 uur

vrijdag:       Gesloten

 

Telefoonnummer: (073) 553 81 02

 

Kapel/gebedsruimte voor moslims

Wie even alleen wil zijn voor een moment van stilte en bezinning of voor gebed kan terecht in de kapel en in de islamitische gebedsruimte. Beide ruimten zijn gelegen aan de Boulevard en zijn dag en nacht geopend. In de kapel is ook gelegenheid een lichtje aan te steken.

 

Rituals

De filosofie van Rituals is dat rust en stilte een belangrijke bijdrage leveren aan een rijk en gelukkig leven. In de winkels wordt een speciaal rustmoment gecreëerd, waar de bezoeker de drukte van alledag even kan vergeten en waar eenvoudige handelingen veranderen in kleine rituelen. Daarom is de Rituals-vestiging ook zo op zijn plaats in het Jeroen Bosch Ziekenhuis; hier kunt u even ontsnappen aan alle hectiek die het ziekenhuisleven met zich meebrengt.

 

Kom gerust eens langs in de shop. De vaste medewerkers, Angelique en Murielle, heten u van harte welkom en nemen alle tijd voor u. Of u nu gewoon even komt kijken, u even wilt laten opmaken of u laat verwennen met een handscrub, alles wordt hier met passie gedaan. En de thee staat altijd klaar!

 

U vindt Rituals bij de hoofdingang, achter de roltrap. Een klein beetje verstopt, maar dat maakt de sfeer van de winkel juist nog iets intiemer.

 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur. 

 

Telefoonnummer: (073) 844 46 38

 


Zoeken

Print