Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Bloedafnamedienst/ inleverpunten laboratoriummaterialen

Jeroen Bosch Diagnostiek (JBD) heeft in de regio 's-Hertogenbosch meer dan 40 prikposten waar uw patiënt terecht kan om bloed te prikken en/ of materiaal af te geven. Daarnaast kan iedere patiënt ook terecht bij de polikliniek Bloedafname op de ziekenhuislocaties van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Bekijk hier de actuele openingstijden en een overzicht van prikposten bij u in de buurt. 

  

Afspraak maken?

Voor alle op het aanvraagformulier vermelde onderzoeken kan de patiënt zonder afspraak (tenzij anders vermeld op het aanvraagformulier) binnenlopen op een van de prikposten of op de polikliniek Bloedafname op een van de ziekenhuislocaties. Een geldig legitimatiebewijs en het aanvraagformulier zijn verplicht. Onderzoeken die niet op bovenstaand aanvraagformulier zijn vermeld vinden doorgaans alleen op afspraak plaats. Specifieke informatie zoals doorlooptijden en inzendcondities van de verschillende onderzoeken vindt u in de Onderzoekenwijzer. Patiënten kunnen voor het maken van een afspraak contact opnemen met de patiëntenafsprakenlijn van JBD.

 

Bloedafname thuis

Wanneer uw patiënt om medische redenen niet naar een van de prikposten van JBD kan komen, is een bloedafname aan huis mogelijk. Voor het aanvragen klik hier.

 

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informaite, dan kunt u contact opnemen met JBD.Zie verder:

Zoeken

Print