Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Waarom kiezen voor het JBZ?

Wat maakt het JBZ zo bijzonder?

Alles draait om mensen. Om patiënten maar zeker ook om medewerkers. Al onze 4000 medewerkers, actief in honderden verschillende functies vormen onze organisatie en maken het verschil. Onze hoogwaardige zorg is te danken aan hun enorme inzet. Als werkgever doen we er dan ook alles aan om onze mensen zo goed mogelijk te laten presteren. Bijvoorbeeld door goede arbeidsvoorwaarden te scheppen. Voorwaarden die een juiste balans tussen werk en privé garanderen. En vooral door ruimte te bieden voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Dit is niet alleen noodzakelijk om als eigentijds, topklinisch ziekenhuis de kwaliteit van zorg te waarborgen, maar ook om te zorgen voor een goede arbeidstevredenheid van onze medewerkers!

 

Wat maakt het werken bij het JBZ aangenaam?

Dat hebben wij onderzocht in ons medewerkerstevredenheidsonderzoek en daaruit komt naar voren dat onze medewerkers vinden dat het werk wat ze doen afwisselend en interessant is. Daarnaast maken de leuke collega’s, de werksfeer en de diverse ontwikkelings- en ontplooiingsmogelijkheden het werken zo aangenaam. Tenslotte vinden onze medewerkers dat het Jeroen Bosch Ziekenhuis een dynamisch bedrijf is dat op veel gebieden in ontwikkeling is.

                                 

Samen met jou wil het JBZ graag de ambitie waarmaken om het meest patiëntgerichte en patiëntveilige ziekenhuis van Nederland te zijn. Daarbij staan vier kernwaarden centraal: veilig, gastvrij, open en vernieuwend.

 


Zoeken

Print