Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Rookvrij ziekenhuisterrein: plaatsen van borden en stickers

donderdag 20 december 2018

Het is bijna 1 januari 2019, de datum waarop het ziekenhuisterrein rookvrij wordt. Om het nieuwe rookbeleid op ons eigen terrein goed onder de aandacht te brengen, worden op donderdag 20 december onder meer borden geplaatst. Deze worden rondom het ziekenhuis geplaatst en zijn tijdelijk voorzien van een folie met daarop de tekst ‘Per 1 januari 2019 is dit terrein rookvrij.’ Deze folie wordt op 1 januari 2019 verwijderd als het nieuwe rookbeleid een feit is.

 

Naast borden worden op maandag 31 december stickers aangebracht in beide parkeergarages, op de intercoms bij alle inritten en op alle prullenbakken buiten. Op de stickers komt dezelfde tekst als op de borden. Ook is het idee om voor de zebraoversteek van het maaiveld naar het voorplein stoeptegels te laten maken. De huisregels van het ziekenhuis die in huis en onder meer in de parkeergarage hangen, zijn ook aangepast.

 

Rookparaplu’s

De grote rookparaplu die tegenover de hoofdingang staat, wordt niet weggehaald maar de letters ‘rookzone’ worden afgeplakt en er wordt een nieuwe bestemming voor bedacht. De rookparaplu bij de SEH en bij de personeelsingang worden op vrijdag 28 december weggehaald. Ook wordt voor die datum het rookgebouw bij de centrale keuken ontmanteld.

 

Voor vragen en meer informatie over het nieuwe rookbeleid kun je mailen naar JBZrookvrij@jbz.nl.

 


Zoeken

Print