Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Update: werkzaamheden voorplein Jeroen Bosch Ziekenhuis

maandag 14 mei 2018

Deze week vinden er werkzaamheden plaats aan het voorplein van het JBZ. Om de overkapping van de entree naar de parkeergarage aan te kunnen leggen, worden er aan weerszijden van de hoofdingang palen in de grond geschroefd. Het ziekenhuis en Tolbrug Specialistische Revalidatie blijven tijdens deze werken gewoon toegankelijk.

 

Ter voorbereiding op de werkzaamheden is er links naast de hoofdingang een bouwterrein ingericht. Vandaag worden er eveneens bouwhekken geplaatst aan de rechterzijde van de hoofdingang. Om die reden is de nachtingang van het JBZ niet meer in gebruik. De carrouseldeur zal in die periode fungeren als nachtingang. Later in de week worden de palen voor de te realiseren overkapping in de grond gezet. Door gebruik te maken van een speciale boor, wordt de overlast zoveel mogelijk beperkt.

 

Fietsenstalling

Eerder zijn ter voorbereiding op de verbouwing de fietsbeugels links naast de entree weggehaald. Ter hoogte van de ingang van Tolbrug Specialistische Revalidatie zijn nieuwe plekken gemaakt om fietsen te stallen. De ruimte voor de ingang van het bouwterrein dient vrijgehouden te worden van fietsen.

 

Zie ook: Entree en voorplein JBZ gastvrijer en overzichtelijker


Zoeken

Print