Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Einde wegwerkzaamheden rondom JBZ in zicht

donderdag 5 oktober 2017

Sinds mei werkt de gemeente ’s-Hertogenbosch aan de aanleg van een rotonde met fietstunnels achter het JBZ. Het is de verwachting dat de rotonde op zaterdag 28 oktober 2017 open gaat. Vanaf dat moment zijn alle wegen weer bereikbaar, alle fietstunnels open en is de bushalte op de Vlijmenseweg weer in gebruik. Voorafgaand aan de openstelling van de rotonde wordt de verkeerssituatie rondom het JBZ in fases veranderd.

 

Vrijdag 13 t/m zondag 15 oktober

Tussen vrijdag 13 en zondag 15 oktober is het noordelijk deel van de Vlijmenseweg ter hoogte van het kruispunt Deutersestraat afgesloten. Het verkeer wordt over de zuidelijke rijbaan geleid. Verder blijft de verkeerssituatie ongewijzigd:

  • De Oude Vlijmenseweg is afgesloten voor verkeer van en naar de Vlijmenseweg. Ook de fietstunnel onder de Vlijmenseweg is dicht.
  • De Deutersestraat is afgesloten voor doorgaand autoverkeer van en naar ’s-Hertogenbosch.
  • De bushalte aan de Vlijmenseweg is niet in gebruik.
  • Er ligt een tijdelijk kruispunt ter hoogte van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Personeel van het JBZ, hulpdiensten en bezoekers van Instituut Verbeeten kunnen hier via een tijdelijke dam over de sloot het terrein oprijden.

 

 

Maandag 16 t/m vrijdag 27 oktober

  • De Oude Vlijmenseweg blijft in deze periode afgesloten voor verkeer naar de Vlijmenseweg. Wel is het nu weer mogelijk om vanaf de Vlijmenseweg rechtsaf de Oude Vlijmenseweg in te rijden.
  • Op de noordelijke rijbaan van de Vlijmenseweg zijn weer twee rijstroken open.
  • Op de zuidelijke rijbaan van de Vlijmenseweg zijn ook weer twee rijstroken open. Behalve ter hoogte van het kruispunt Deutersestraat. Daar wordt het verkeer over één rijstrook geleid.

 

Verder blijft de verkeerssituatie ongewijzigd.

 

 

Vanaf zaterdag 28 oktober

Vanaf zaterdag 28 oktober zijn alle wegen weer bereikbaar, alle fietstunnels open en de bushalte op de Vlijmenseweg weer in gebruik.

 

Vrijdag 27 oktober t/m vrijdag 10 november

Tussen vrijdag 27 oktober en vrijdag 10 november worden de tijdelijke verkeersmaatregelen bij de Vlijmenseweg verwijderd. Het gaat hierbij om de tijdelijke doorsteken in de middenberm op de Vlijmenseweg en de tijdelijke dam voor personeel van het JBZ, hulpdiensten en bezoekers van Instituut Verbeeten. Hierbij wordt steeds één rijstrook van de Vlijmenseweg tijdelijk afgesloten. Deze werkzaamheden vinden plaats na de ochtendspits en voor de middagspits.

 

Meer informatie

De laatste informatie over het transferium Deutersestraat en alle wegwerkzaamheden vindt u op www.s-hertogenbosch.nl/transferiumdeutersestraat.

 

Heeft u vragen over de herinrichting van de Deutersestraat of wilt u een probleem melden? Richt u dan rechtstreeks tot de gemeente: transferiumdeutersestraat@s-hertogenbosch.nl.

 

 

 


Zie ook

Zoeken

Print