Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Vanaf 30 juni: omleidingen en extra verkeersdrukte rondom JBZ

dinsdag 27 juni 2017

Aanstaande maandag 3 juli 2017 start de gemeente ’s-Hertogenbosch met de aanleg van een rotonde met fietstunnels bij de Deutersestraat. Tegelijkertijd werkt de gemeente ook aan de Vlijmenseweg. De gemeente start al op vrijdagavond 30 juni 2017 om 20.00 uur met het omzetten van de verkeerssituatie, om de drukte in de spits op maandag zoveel mogelijk te beperken. Houd daarom vanaf vrijdagavond al rekening met omleidingen, extra drukte en een langere reistijd als u naar het ziekenhuis komt. De werkzaamheden duren tot eind oktober.

 

Wat kunt u verwachten?

Vanaf vrijdagavond 30 juni 2017 20.00 uur tot eind oktober 2017 moet u rekening houden met een aantal tijdelijke veranderingen in de verkeerssituatie rondom het JBZ:

 

  • De Oude Vlijmenseweg wordt afgesloten voor verkeer van en naar de Vlijmenseweg. Ook de fietstunnel onder de Vlijmenseweg gaat dicht. Bekijk hier de omleidingsroutes.
  • De Deutersestraat wordt afgesloten voor doorgaand autoverkeer van en naar ’s-Hertogenbosch. Bekijk hier de omleidingsroutes.
  • Fietsers en voetgangers kunnen nog wel via de Deutersestraat het JBZ bereiken. Er komt een tijdelijk fietspad tussen de Deutersestraat en de dijk achter het ziekenhuis.
  • De Vlijmenseweg wordt ter hoogte van de kruising met de Oude Vlijmenseweg (opnieuw) versmald naar 2 x 1 rijstrook.
  • De bushalte aan de Vlijmenseweg komt tijdelijk te vervallen. Buslijnen 121, 135, 136, 300, 301, 302, 621 en 628 stoppen tijdens de wegwerkzaamheden bij de hoofdingang van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

 

De hoofdingang van het JBZ blijft tijdens alle werkzaamheden op de gebruikelijke manier bereikbaar, net zoals de parkeergarage en het parkeerterrein voor patiënten en bezoekers aan de voorkant van het ziekenhuis.

 

Verkeerssituatie tussen 30 juni en eind oktober 2017 (klik op de afbeelding voor een grotere versie)

 

Dit gaat de gemeente doen (klik op de afbeelding voor een grotere versie):

 

Meer informatie

De laatste informatie over het transferium Deutersestraat en alle wegwerkzaamheden vindt u op www.s-hertogenbosch.nl/transferiumdeutersestraat.

 

Heeft u vragen over de herinrichting van de Deutersestraat of wilt u een probleem melden? Richt u dan rechtstreeks tot de gemeente: transferiumdeutersestraat@s-hertogenbosch.nl.

 


Zie ook

Zoeken

Print