Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Verkeershinder rondom JBZ in de maanden mei t/m oktober

maandag 1 mei 2017

Volgend voorjaar komt er een nieuw transferium aan de Deutersestraat, op de locatie van de voormalige stadskwekerij. Daarom werkt de gemeente ’s-Hertogenbosch van eind mei tot en met begin oktober 2017 aan de wegen rondom het Jeroen Bosch Ziekenhuis en Instituut Verbeeten. Houdt u in deze periode rekening met omleidingen, extra drukte en een langere reistijd als u naar het ziekenhuis komt.

 

Wat kunt u verwachten?

De parkeergarage en het parkeerterrein voor patiënten en bezoekers aan de voorkant van het ziekenhuis blijft op de gebruikelijke manier bereikbaar. Wel moet u rekening houden met een aantal andere tijdelijke veranderingen:

 

  • De Oude Vlijmenseweg wordt afgesloten voor verkeer van en naar de Vlijmenseweg. U kunt de weg hier dus niet meer oversteken naar het JBZ.
  • De Vlijmenseweg wordt ter hoogte van de kruising met de Oude Vlijmenseweg versmald naar 2 x 1 rijstrook.
  • De bushalte aan de Vlijmenseweg komt tijdelijk te vervallen. De bussen die hier normaal gesproken stoppen, stoppen tijdens de werkzaamheden bij de hoofdingang van het ziekenhuis.
  • De Deutersestraat wordt afgesloten voor doorgaand autoverkeer van en naar ’s-Hertogenbosch.

 

Meer informatie

De laatste informatie over het transferium Deutersestraat en alle wegwerkzaamheden vindt u op www.s-hertogenbosch.nl/transferiumdeutersestraat. Hier vindt u ook de meest actuele planning van alle werkzaamheden.

 

Heeft u vragen over de herinrichting van de Deutersestraat of wilt u een probleem melden? Richt u dan rechtstreeks tot de gemeente: transferiumdeutersestraat@s-hertogenbosch.nl.

 

Bereikbaarheid JBZ en Instituut Verbeeten tijdens de werkzaamheden (klik op de afbeelding voor een grotere versie)

 

Wat gaat de gemeente doen? Zo zien de wegen eruit na de werkzaamheden (klik op de afbeelding voor een grotere versie)

 

 


Zie ook

Zoeken

Lees voorLees voor | Print