Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Voorplein JBZ: alleen in- en uitstappen

donderdag 22 september 2016

Op het voorplein van de locatie 's-Hertogenbosch is een zogenaamde 'kiss and ride zone'. Dit betekent dat automobilisten hier even kunnen stoppen om hun passagier(s) in- en uit te laten stappen. Op het voorplein mag niet geparkeerd worden; ook niet heel kort!

 

Voor taxi’s zijn er aparte plaatsen aangewezen op het voorplein. Als gewone auto’s stoppen of zelfs parkeren op taxistandplaatsen, leidt dit tot opstoppingen en duperen zij anderen die ook moeten in- of uitstappen. 

 

Om oneigenlijk gebruik van de taxiplaatsen en parkeren op het voorplein definitief te voorkomen, werkt het ziekenhuis aan plannen om het plein in 2017 opnieuw in te richten. Tot die tijd vragen wij de medewerking van alle bezoekers en taxichauffeurs om er voor te zorgen dat de doorstroming op het plein verbetert. Wij bedanken iedereen voor zijn/haar medewerking hieraan.

 

Dus komt u met de auto naar het ziekenhuis? Houdt u er dan rekening mee dat u het voorplein alleen mag gebruiken om iemand in- en uit te laten stappen. Het ziekenhuis gaat hierop scherper controleren. Parkeren doet u (daarna) in de parkeergarage of op het parkeerterrein bij het ziekenhuis. Parkeert u korter dan dertig minuten, dan kunt u kosteloos uitrijden. De tarieven van garage en maaiveld zijn gelijk.


Zie ook

Zoeken

Print